Avarie RAJA în orașul Ovidiu. Apa este oprită până în dimineața zilei de marți, 14 martie

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de alimentare cu apa potabila, ce pleaca de la statia de pompare Cota 20 Ovidiu, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile din aceasta seara si pana maine – 14 martie 2017, ora 07,00.

Sunt afectati consumatorii: Aeroportul international Mihail Kogalniceanu, fabrica de lactate Dorna, unitatile militare din zona, precum si abonatii din satul Oituz. In urma decopertarii zonei, s-a constatat necesitatea inlocuirii unui segment cu o lungime de aproximativ 3 metri. Mai mult, lucrarile sunt mult ingreunate si din cauza faptului ca in zona se afla si un cablu de alimentare cu energie, motiv pentru care o mare parte a sapaturilor se realizeaza manual.

“Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*