Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din cauza unei avarii RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Traficul rutier a fost restricționat, vineri dimineață, pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare cu apă a RAJA SA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, în zona Amfiteatru, pe o porțiune de 30 de metri, pe sensul de mers către Capitol, până la ora 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*