Avarie RAJA la intersecția străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite pe o conductă de alimentare cu apă, de la intersecția străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în zonă, marți, 24 august, până la ora 16.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Suceava – strada Lotus – strada Cișmelei – strada Dispensarului – bulevardul Aurel Vlaicu, precum și cei arondați punctelor termice 140 și 142.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*