Avarie RAJA la Eforie Nord

Se oprește apa!
Apa potabilă este furnizată cu presiune redusă

Pentru remedierea unei avarii la una din conductele principale de distributie a orasului Eforie Nord, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Constantin Brincoveanu, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa apa potabila astazi, 31 ianuarie 2017, in intervalul 13,30 – 17,00. Sunt afectati consumatorii din zona de Vest a localitatii Eforie Nord.

Lucrarile de reparatii sunt ingreunate de faptul ca in zona lucrarilor se afla pozata o linie alimentare cu tensiune si o parte a sapaturilor se realizeaza manual.

“Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceste lucrari si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea reparatiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*