Avarie RAJA în Constanța, în cartierul Faleză Nord

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Abonații RAJA dintr-o zonă a cartierului Faleză Nord nu au apă rece la robinete în urma unei avarii înregistrate de RAJA la o conductă de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii survenită în data de 24 august, pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Pescarilor cu Lt. Economu, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09,00 – 13,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile:  Unirii -Pescarilor  – Lt. Economu – Prelungirea Pescarilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*