Avansări în grad în Poliția Constanţa

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la Inspectoratul de Poliție Județean Constanţa vor fi înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, 7 ofițeri de poliție și 8 agenți de poliție.

 

Printre ofițeri se află subcomisar de poliție George Munteanu (adjunct al șefului Poliției municipiului Constanța), care va fi înaintat la gradul de comisar de poliție, subcomisar de poliție Marius Ghiță (șeful Secției 4 Poliție Constanța), care va fi înaintat la gradul de comisar de poliție și subcomisar de poliție Janina Teodorescu (care a exercitat funcția de șef împuternicit al Secției 4), care va fi înaintată la gradul de comisar de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. inaltari in grad pentru hoti, violatori, criminali, etc, formati la scolile de militie sau avand profesori fosti militieni

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*