Autoutilitară furată din Spania, descoperită la Negru Vodă

Autoutilitară căutată de autoritățile din Spania, descoperită la Negru Vodă

Polițiștii de frontieră constănțeni de la Negru Vodă au descoperit o autoutilitară căutată de către autoritățile din Spania, care era condusă de un cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă s-a prezentat joi, 7 ianuarie, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei un cetățean român, în vârstă de 38 ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes, model Sprinter, înmatriculată în Spania.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Spania.

La cercetări, șoferul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorități.

Autoutilitara, evaluată la aproximativ 50.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*