FOTO O conducătoare auto neatentă a accidentat un șofer beat

În urma impactului, cele două mașini au fost grav avariate. FOTO IPJ Constanța

Din grabă și neatenție, o tânără a provocat un accident rutier, intrând cu mașina pe care o conducea, în alta, care era condusă regulamentar, dar de un șofer beat. Două persoane au fost rănite, iar polițiștii efectuează cercetări. 

Accidentul rutier a avut loc în seara de 1 mai, în jurul orei 21.20, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie de 21 de ani a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Adamclisi, cu direcția către localitatea Băneasa. Când a ajuns la kilometrul 197, a efectuat viraj la dreapta pentru a intra pe strada Cetății și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 24 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului dreapta față din cel de al doilea auto, un bărbat, de 26 de ani.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*