Accident rutier, cu două persoane rănite, petrecut în zona podului Billa de pe Șoseaua Mangaliei

Accident rutier, cu două persoane rănite, petrecut în zona podului Billa de pe Șoseaua Mangaliei

Un accident rutier, în care au fost implicate două vehicule, a avut loc miercuri, 29 martie, în jurul orei 13.50, pe podul Billa de pe Șoseaua Mangaliei.

Potrivit polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, și o autoutilitară, condusă de un bărbat de 31 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma accidentului rutier au fost rănite ușor două femei, de 21 de ani, respectiv 48 de ani, ambele pasagere în autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*