Autoturism neînmatriculat și cu numere false, depistat de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism neînmatriculat și cu numere false, depistat de polițiștii de frontieră. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat pe DN 38, în zona localității Agigea, un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat și cu numere false.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiști de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au efectuat luni, 30 septembrie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care, în zona localității Agigea, pe DN 38, au efectuat controlul asupra unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră a rezultat faptul că autoturismul avea modificări vizibile a seriei de șasiu, marcate pe caroserie.

„Au fost efectuate verificări suplimentare, iar colegii noștri au identificat seria de șasiu a autoturismului inscripționată în fabrică, constatând astfel că vehiculul figurează ca fiind radiat din circulație, iar numerele de înmatriculare aplicate sunt false”, au transmis reprezentanții instituției.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare false”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*