Explozie la o casă din Eforie. Deflagrația a rănit trei persoane

Una dintre victimele exploziei a fost rănită grav. FOTO ctnews.ro
Una dintre victimele exploziei a fost rănită grav. FOTO ctnews.ro

Explozie la o casă din Eforie Nord. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost anunțat că o centrală termică a sărit în aer. Pompierii militari s-au deplasat la adresa indicată cu o autospecială.

Deoarece în urma deflagrației nu s-a produs un incendiu, echipa ISU nu a fost nevoită să intervină. Au existat totuși trei victime care au fost preluate de o autospecială SMURD. Persoanele rănite au ajuns la Spitalul de Urgență Constanța și se află acum în atenția medicilor.

În urma investigațiilor s-a stabilit că un pacient a fost rănit grav. El se află în secția Terapie Internsivă a spitalului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*