Autoturism Mini Cooper declarat furat în Italia, descoperit la Neptun

Autoturism Mini Cooper furat din Italia. FOTO Garda de Coastă Constanța
Autoturism Mini Cooper furat din Italia. FOTO Garda de Coastă Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în staţiunea Olimp, un autoturism marca Mini Cooper declarat furat de autorităţile din Italia.

Pe 9 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat o misiune specifică în zona de competență, în urma căreia au identificat, pe raza staţiunii Olimp, un autoturism marca Mini Cooper. Mașina aparține unei societati comerciale, reprezentată de cetăţeanul român S.V., în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figureaza în baza de date Interpol ca fiind declarat furat din Italia din data de 15 noiembrie.2016.

La cercetari, constanteanul a declarat că a achiziţionat autoturismul din România şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de către autorităţi.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 4.200 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nava Mangalia pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228 Cod Penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*