Autoturism în valoare de 200.000 lei, căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră din Vama Veche

Mașină căutată de autoritățile din Germania, găsită la PTF Vama Veche. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche un autoturism, căutat de către autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, în ziua de 08.05.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism marca Mercedes, condus de către un cetățean român, în vârstă de 22 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*