Cozi la Delfinariul din Constanța după ce casierele instituției lipsesc din motive de sănătate. Biletele pot fi achiziționate și on-line

Cozi la Delfinariul după ce casierele instituției lipsesc din motive de sănătate. FOTO CMSN Constanța

Achiziția de bilete pentru spectacolele Delfinariului din Constanța se desfășoară cu dificultate la casieriile instituției după ce două dintre angajate au fost diagnosticare cu COVID-19, iar a treia are alte probleme de sănătate.

„Ne cerem scuze, două dintre casierele noastre sunt izolate de alaltăieri, fiind diagnosticate PCR cu COVID-19, iar a treia este în concediu medical fiind operată recent”, spun reprezentanții Delfinariului.

Din acest motiv, casieria funcționează mai dificil, având un singur operator desemnat din serviciul administrativ.

„În cazul în care ajungeți în apropierea orei de reprezentație vă oferim posibilitatea vânzării on-line a biletelor. Accesați site-ul www.delfinariu.ro”, au precizat sursele citate.

Acestea au mai transmis că în zilele de weekend și sărbători, cum este ziua de 24 ianuarie, la Delfinariul din Constanța va avea loc o reprezentație suplimentară, la ora 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*