Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, vineri, 23 aprilie, în ședință extraordinară

Primăria din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian este programată pentru vineri, 23 aprilie, cu acest prilej urmând să fie rectificat bugetul local.

Primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei pentru vineri, 23 aprilie, de la ora 12.00.

Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre, legat de aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*