Autoturism de lux de aproape 250.000 de lei, căutat de autoritățile din Germania, descoperit în Constanța

Autoturism de lux furat din Germania, descoperit în Constanța. FOTO Garda de Coastă

Un nou autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germania, a fost descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni în continuarea cercetărilor din data de 27 decembrie, când un alt automobil furat din Germania a fost găsit în Constanța.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră constănțeni au efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, o percheziție domiciliară, la o locație din municipiul Constanța.

Astfel, a fost depistat, un autoturism de lux, înmatriculat în Germania, care figurează ca fiind semnalat furat din Germania, alertă introdusă de autoritățile germane.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 242.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Autoturism de lux furat din Germania, descoperit în Constanța. FOTO Garda de Coastă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*