Bătaie între două adolescente, în apropierea unui mall din Constanța. Nu a fost depusă nicio plângere, dar Poliția s-a autosesizat

Mașină de Poliție

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce, pe internet, au apărut imagini cu o bătaie între două adolescente, ce s-a petrecut într-un parc de lângă un mall din Constanța. Bătaia a fost filmată de colegi ai celor două fete, dar nimeni nu a intervenit să le despartă.

În imaginile care circulă pe internet se vede cum fetele se trag de păr şi se lovesc cu pumnii şi picioarele și, deși în jurul lor se aflau mai mulți adolescenți, nimeni nu a intervenit să le despartă. Aparent, bătaia ar fi fost pornit din cauza unui băiat pe care îl plac amândouă adolescentele.

În urma apariției în spațiul public a acestor imagini, polițiști din cadrul Secției 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

„Până la acest moment au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate. Precizăm faptul că nu există nicio sesizare referitoare la incidentul respectiv”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Totodată, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*