Autoturism de lux, de 350.000 de lei, căutat în Norvegia, descoperit în satul Dulcești din Constanța

Autoturism de lux căutat în Norvegia, descoperit în satul Dulcești din Constanța

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au descoperit un autoturism de lux căutat de către autoritățile din Norvegia. Automobilul, cu o valoare de piață de aproximativ 350.000 de lei, era în posesia unui bărbat din satul Dulcești, comuna 23 August.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat vineri, 23 aprilie, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, pe raza localității constănțene Dulcești. În urma acțiunii, a fost descoperit un autoturism de lux, marca BMW M6, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 42 ani, cu domiciliul în județul Constanța.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 350.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*