Autoturism de lux căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism, în valoare de aproximativ 200.000 lei, furat din Marea Britanie.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au identificat, pe raza municipiului Medgidia, un autoturism marca Mercedes-Benz, model C300, de culoare gri, aflat în posesia unui bărbat în vârstă de 29 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date INTERPOL ca fiind bun furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, an de fabricație 2015, evaluat la aproximativ 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Autoturism de lux căutat în Marea Britanie, descoperit în Constanța
  2. Autoturism de lux căutat în Marea Britanie, descoperit în Constanța - Anunturi Ok
  3. Un Mercedez-Benz furat din Marea Britanie, găsit de polițiștii din Constanța » Stiri Suceava Online

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*