Doi răniți, între care un copil de opt luni, într-un accident rutier petrecut la ieșirea din Lumina

Două persoane, între care un copil de opt luni, au fost rănite duminică, 02 mai, într-un accident rutier petrecut, între două autoturisme, la ieșirea din Lumina spre Oituz.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul s-a petrecut între două autoturisme, după ce unul dintre ele a pătruns pe contrasens. În urma accidentului, o femeie și copilul acesteia, în vârstă de nouă luni, au fost răniți, fiind transportați la spital.

Polițiștii constănțeni au deschis în cauză un dosar de cercetare penală și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*