OMD Mamaia – Constanța a finalizat materialele de promovare pentru Târgul de Turism de la Londra

OMD Mamaia - Constanța a finalizat materialele de promovare pentru Târgul de Turism de la Londra. FOTO OMD Mamaia - Constanța

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța s-a pregătit intens în ultima perioadă pentru participarea la Târgul de Turism WTM London din luna noiembrie a acestui an.

Odată cu încheierea sezonului estival, prezența la târgurile de turism internaționale este esențială pentru a reda stațiunii Mamaia strălucirea de altădată și pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști străini. Asociația s-a înscris prin Ministerul Turismului atât la Târgul de la Londra, care va avea loc luna viitoare între 6 și 8 noiembrie, cât și la cel din Varșovia, între 23 și 25 noiembrie:

“Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile, înainte de plecarea la Londra. Am pregătit o prezentare deosebită a stațiunii Mamaia și a orașului Constanța pentru tour operatorii și partenerii care vor fi prezenți la standul nostru. Alături de prezentare, pachetul de promovare pe care agențiile și tour-operatorii îl vor primi va consta în 4 filme de prezentare – 2 cu stațiunea Mamaia și 2 cu orașul Constanța în limba engleză, în limita a 4 minute fiecare, o prezentare Power Point a stațiunii Mamaia și a orașului Constanța de aproximativ 115 slide-uri, 3 clipuri/ filme publicitare a câte 2 minute cu stațiunea Mamaia, respectiv Constanța și împreună, în limita a 2 minute fiecare. Toate materialele vor fi încărcate pe stick-uri inscripționate cu numele nostru. Tour-operatorii vor primi din partea OMD Mamaia Constanța seturi tip cadou, cu mai multe materiale personalizate. O parte dintre acestea au fost puse la dispoziție de OMD Mamaia Constanța, iar o parte le-a pus la dispoziție Primăria Constanța”, a precizat George Măndilă, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Reprezentanții organizației au trimis astăzi spre Londra un transport care conține toate materialele de marketing, ce vor fi oferite tour-operatorilor străini și potențialilor parteneri. De la fața locului vor fi transmise în timp util informații și imagini cu ceea ce se întâmplă la târg.

Litoralul românesc va fi reprezentat de o delegație care va pleca la Londra la începutul lunii noiembrie, formată din: Dan Petre Leu, arhitect șef al municipiului Constanța, Sebastian Ionuț Puznava, vice președinte OMD Mamaia Constanța, reprezentanți ai Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, George Măndilă, Președinte OMD Mamaia- Constanța și Oana Silviana Crăciun din partea echipei de comunicare a organizației.

“Prioritare vor fi întâlnirile cu tour-operatorii internaționali și cu agențiile de turism, dar și cu companiile aeriene low cost”, a mai precizat George Măndilă, Președinte OMD Mamaia-Constanta.

Participarea asociației noastre la târgurile internaționale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia-Constanța. Înființată în primăvara acestui an, asociația își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*