Autoturism de 125.000 de lei, căutat de autoritățile din Italia si Cehia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism Mercedes, căutat de autoritățile din Italia si Cehia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia și Cehia, aflat în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de luni, 14 noiembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei platforme pe care se afla tractat un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Cehia.

„În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Italia și Cehia”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. Astfel, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*