Un minor, autor al mai multor furturi, a fost prins de către polițiștii constănțeni la volanul unei mașini, în urma unui control de rutină

Polițiștii verifică dacă mașinile sunt dotate corespunzător. FOTO IPJ Constanța

La un control în trafic, polițiștii Secției 2 au oprit pentru verificări o autoutilitară. La volan se afla un minor care sustrăsese mașina din Medgidia. Ulterior s-au stabilit că respectivul era autorul mai multor fapte înregistrate că fiind cu autor necunoscut.

Depistarea în trafic a minorului în vârstă de 16 ani a fost făcută în cursul zilei de 15 ianuarie. În aceiași zi, tânărul infractor furase o autoutilitară marca Ford Transit din Medgidia.

Prejudiciul, estimat la aproximativ 1500 de euro, a fost recuperat și predat persoanei vătămate, un bărbat din Medgidia.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medigidia au probat activitatea infracțională a minorului în cauză, care ar fi comis alte 10 infracțiuni de furt și furt calificat, în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019, pe raza municipiului Medgidia.

Prejudiciul estimat la aproximativ 9000 de lei a fost recuperat în proporție de 90% și predat persoanelor vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe suspect și l-au introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*