Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră în comuna 23 August

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră constănțeni au identificat în comuna 23 August un autoturism în valoare de aproximativ 63.700 de lei, care era căutat de autoritățile din Italia.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră constănțeni au desfășurat, marți, acționând în baza unei informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza județului Constanța, un autovehicul, înmatriculat în România, despre care existau informații că se află în atenția autorităților.

Proprietarul autovehiculului este un cetățean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 63.700 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*