Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni pentru abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor

Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat sâmbătă, 26 noiembrie, doi bărbați în timp ce aruncau dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții. Cei doi au fost surprinși la intersecția străzii Crișului cu strada Alceu.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, persoanele în cauză au fost sancționate cu amendă în valoare de 10.000 de lei, totodată fiind dispusă și măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției.

„Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător”, au precizat reprezentanții DGPL Constanța. 

Cetățenii pot semnala în continuare orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*