Autoritățile anunță restricții de trafic pentru Ziua Națională a României în județul Constanța

Autovehiculele de luptă au defilat pe bulevardul Tomis

Primăria municipiului Constanța în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Constanța, Consiliul Județean Constanța și Comandamentul Flotei organizează în data de 1 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Naționale a României, în intervalul orar 11:00-12:00, pe bd. Tomis un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

 

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că mâine, 1 decembrie 2017 traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis pentru defilarea paradei militare. Astfel, în intervalul orar 07:30-12:00 – se restricționează circulația pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecția b-dului Tomis cu b-dul Mamaia) şi str. Traian, fără însă a restricționa circulația pe b-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC. Acestea vor staționa la intersecția b-dului Ferdinand cu b-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.
Totodată, străzile cu care se intersectează b-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ştefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației.

De asemenea, astăzi, 30 noiembrie 2017, începând cu ora 18:00 se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor (cu excepția autovehiculelor cu circulație prioritară – ambulanță, poliție, jandarmerie s.a.) precum şi în parcarea aflată pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi b-dul Ferdinand (restricție impusă inclusiv maşinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*