Mai multe linii ale RATC Constanța sunt deviate în zona Tomis III din cauza unor lucrări de asfaltare

Harta cu traseul deviat în zona Tomis III al autobuzelor RATC

Regia Autonomă de Transport în Comun anunță publicul călător că, din cauza lucrărilor de asfaltare efectuate de S.C. Confort Urban S.R.L., care vor avea loc pe 15 și 16.11.2017, pe B-dul. Soveja, modifică traseele liniilor 102N, 102P, 1 și 3, după cum urmează:

– miercuri, 15.11.2017, liniile 102N și 102P, pe sensul de la Delfinaru spre zona industrială, vor circula pe B-dul. Soveja – B-dul. Alexandru Lăpușneanu – B-dul. Tomis – B-dul. Soveja;

– joi, 16.11.2017, liniile 102N și 102P, pe sensul spre Delfinariu, vor circula pe B-dul. Soveja – B-dul. Tomis – B-dul. Alexandru Lăpușneanu – B-dul. Soveja;

– în ambele zile menționate mai sus, liniile 1 și 3 vor circula în ambele sensuri pe ruta B-dul. Tomis – str. Sucevei- str. Dobrilă Eugeniu.

Autobuzele vor opri în toate statiile de pe traseu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*