Autoritatea Navală Română, 21 de ani de activitate

Sediul Autorității Navale Române. FOTO ANR

Autoritatea Navală Română sărbătorește astăzi 21 de ani de activitate.

ANR a informat că încă din prima zi a avut două țeluri majore: siguranța navigației și promovarea intereselor maritime ale României în lume.

“Sunt de notorietate provocările la care Autoritatea Navală Română a fost obligată să răspundă în ultimii ani, multe fără precedent în istoria instituției. Cu toate acestea, am reușit să găsim soluții adecvate, demonstrând astfel angajamentul nostru în slujirea intereselor României.

Totodată, de-a lungul celor două decenii, Autoritatea Navală Română și-a readaptat constant standardele de profesionalism și reglementările privind domeniul naval, reușind să asigure astfel siguranța echipajelor, a navelor care ne-au trecut pragul și nu în ultimul rând a mediului înconjurător.

Meritele, ca și responsabilitățile, nu pot fi atribuite unei singure persoane, ci sunt ale întregii echipe.

Ne păstrăm angajamentul ferm fața de misiunea ce ne-a fost încredințată și vom continua să protejăm și să dezvoltăm, prin toate mijloacele de care dispunem, sectorul maritim românesc și internațional” – ANR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*