Autobuzele liniilor 44 și 51 vor circula, de la 1 martie, pe un traseu deviat

Autobuzele liniei 14 circulă, astăzi, pe traseu deviat. FOTO CT BUS

Autobuzele liniilor 44 și 51 vor circula deviat, pe sensul către Casa de Cultură, începând de luni, 01 martie, în urma lucrărilor de resistematizare a circulației rutiere.

Astfel, potrivit CT BUS, autobuzele liniilor 44 și 51 vor circula pe următorul traseu: strada Mihai Viteazu – strada Constantin Brătescu – strada I.G. Duca. Totodată, autobuzele aparținând celor două trasee nu vor mai opri în stația „Școala 13”, amplasată pe strada Mihai Viteazu, ci vor opri în stația de pe str. I.G. Duca.

„Devierea survine din cauza lucrărilor de resistematizare a circulației rutiere desfășurate de Primăria Municipiului Constanța pe strada Țepeș Vodă”, au explicat reprezentanții CT BUS.

Autobuzele liniilor 44 și 51 vor circula, de mâine, pe un traseu deviat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*