Autobuzele liniilor 101 și 101M vor circula sâmbătă, 06 mai, pe un traseu deviat temporar

Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța. FOTO: CT BUS

Autobuzele liniilor 101 și 101M din Constanța vor circula sâmbătă, 06 mai, pe traseu deviat, în intervalul orar 08.00 – 11.00, pe sensul spre Cap de linie Gara CFR/ Poarta 1.

Potrivit anunțului făcut de CT BUS, această modificare va avea loc în zona „Dorally”, iar autobuzele vor folosi calea de acces de sub pod pentru a se înscrie pe șoseaua Mangaliei – conform hărții:

Această deviere temporară implică anularea stațiilor „Gheorghe Marinescu” și „Parc Km 4-5″. Reprezentanții CT BUS au precizat că această schimbare de traseu este necesară din cauza unor lucrări de întreținere a rețelei electrice din zonă.

Publicul călător este rugat să ia în considerare aceste modificări și să își planifice călătoriile în consecință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*