Autobuzele liniilor 100, 100C și 13 opresc din nou în stația de la City Park Mall

CT BUS. FOTO CT BUS

Autobuzele liniilor 100, 100C și 13 opresc din nou în stația de la City Park Mall, după ce aceasta fusese anulată temporar, la sfârșitul săptămânii trecute, din cauza lucrărilor de asfaltare din zonă.

Astfel, CT BUS anunța publicul călător că de sâmbătă, 8 aprilie, autobuzele liniei 100 și 100C, pe sensul de mers spre Satul de Vacanță, opresc temporar înainte de intersecția străzii Soveja cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, vis-a-vis de banca Raiffeisen. Totodată, autobuzele liniei 13 opresc în stația liniei 3 „Piața Tomis 3”, de pe strada Soveja.

Modificarea a fost făcută deoarece stația „Școala 7″ (City Park Mall) devenise indisponibilă din cauza lucrărilor de asfaltare.

În cursul zilei de luni, 10 aprilie, CT BUS a anunțat că stația de la City Park Mall a redevenit operațională, iar autobuzele liniilor 100, 100C și 13 opresc din nou conform graficului obișnuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*