Vrâncean reținut de polițiștii constănțeni pentru corupere sexuală și racolare de minori. Victima lui: o adolescentă de 14 ani

Un bărbat de 49 de ani, din Vrancea, a fost reținut de polițiștii constănțeni într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și racolare de minori.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în perioada noiembrie 2020 – august 2021, acesta ar fi abordat pe rețelele de socializare o adolescentă de 14 ani, căreia i-ar fi solicitat, primind ulterior, mai multe imagini cu aceasta în ipostaze pornografice și i-ar fi cerut să se întâlnească în vederea întreținerii de raporturi sexuale.

La data de 1 septembrie, polițiștii Secției 3, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Vrancea, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza județului Vrancea, la locuința bărbatului în cauză.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*