Autobuzele liniei 3 vor circula vineri, 5 mai, pe un traseu deviat

Din cauza unor lucrări asfaltare, autobuzele de pe Linia 3 vor circula pe un traseu deviat. FOTO: Filip Tompe

Autobuzele liniei 3 vor circula vineri, 5 mai, pe un traseu deviat, din cauza unor lucrări pe care Confort Urban le execută pe strada Dumbrăveni.

„CT BUS anunță publicul călător că astăzi, 05 mai, linia 3 circulă pe traseu deviat, pe sensul spre Cap de linie Tomis Nord: strada Alexandru Sahia – strada Sentinelei – strada Alexandru Sahia”, au anunțat reprezentanții societății.

Devierea survine ca urmare a lucrărilor de asfaltare executate de S.C. Confort Urban S.R.L pe str. Dumbrăveni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*