Autobuzele liniei 3 vor circula, luni și marți, pe un traseu scurtat

FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că, pe 3 și 4 octombrie, autobuzele liniei 3 vor întoarce la sensul giratoriu, fără a mai intra in cartierul Tomis Plus, pe străzile Krakovia, Napoli si Lyon.

Modificarea survine ca urmare a lucrărilor de reabilitare a tramei stradale desfășurate pe strada Krakovia de SC Confort Urban SRL.

Astfel, luni, 03 octombrie, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Kracovia, tronsonul cuprins între strada Napoli și strada Verona, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat parțial, între orele 08.30 și 16.00.

Marţi, 04 octombrie, se vor executa lucrări de asfaltare, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Proprietarii autoturismelor sunt rugați să elibereze parcările din zona blocurilor C pentru a permite intervenția utilajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*