Anchetă după ce un bărbat a fost găsit mort în parcul de la Casa de Cultură din Constanța

A fost deschisă o anchetă după ce un bărbat a fost descoperit decedat în parcul de la Casa de Cultură din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 aprilie a.c. în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliției au fost sesizați cu privire la faptul că în parcul Casa de Cultura se află trupul unui bărbat.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare,  în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului,  s a constatat că acesta prezintă urme de violență ce ar fi putut fi produse prin precipitare” – IPJ Constanța.

Polițiștii vor stabili împrejurările producerii decesului persoanei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*