Autobuzele etajate vor circula de săptămâna viitoare numai în zilele de week-end

Autobuzele etajate vor circula, de luni, numai în week-end

Autobuzele etajate care deservesc linia CITY TOUR vor circula, începând de luni, 14 septembrie, doar în week-end, cu o frecvență de 25 de minute.

Potrivit CT BUS, programul de circulație este:

  • sens Gară CFR – Tabără Turist: 09:00 – 19:00;
  • sens Tabără Turist – Gară CFR: 09:00 – 20:20.

Tariful de călătorie va fi de 3 lei biletul pentru o călătorie, în timp ce biletul Hop On/ Hop Off, valabil toată ziua, va costa 5 lei.

„Principalul avantaj dacă achiziționați un bilet de 5 lei este că aveți posibilitatea de a întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare”, au precizat reprezentanții CT BUS.

Pentru o experiență completă, călătorii au la dispoziție și aplicația „CiTy TOUR”, un ghid text și audio, care vă oferă explicații despre numeroase obiective turistice și atracții de pe traseu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*