Autobuzele etajate au fost puse, de astăzi, la dispoziția turiștilor, care pot vizita până la 100 de obiective importante din Constanța

Linia CiTy Tour. FOTO: CT BUS

Linia turistică CiTy TOUR și-a reluat sâmbătă, 17 iunie, activitatea, fiind deservită de patru autobuze etajate, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Autobuzele vor avea o frecvență de 30 de minute.

Potrivit CT BUS, costul unei călătorii este de șase lei, iar un bilet „hop-on/ hop off” costă 10 lei. Biletele se pot achiziționa în mijlocul de transport sau prin aplicația 24Pay.

Circuitul CiTy TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia etc.

Turiștii au la dispoziție și aplicația „CiTy TOUR” prin care se pot conecta, în timp ce se află la bordul autobuzelor etajate, gratuit la reţeaua Wi-Fi. Pentru a o putea folosi, doritorii trebuie să scaneze codul QR de pe spătarul scaunului sau să caute aplicația direct în „MAGAZIN PLAY”. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*