Autobuzele de pe linia 101 vor circula sâmbătă, 11 martie, pe un traseu deviat

Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că sâmbătă, 11 martie, autobuzele linei 101 circulă deviat, pe sensul către Poarta 1, pe strada Industrială.

Devierea survine ca urmare a lucrărilor desfășurate de SC Confort Urban SRL pe strada Celulozei, tronsonul „Fabrica de Celuloză” – bulevardul Aurel Vlaicu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*