Augustin Fricățel, legitimat la Clubul Sportiv Tae Keon Hârșova, a câștigat titlul de Campion Balcanic la poomse individual, în Bulgaria

Augustin Fricățel pe podiumul de la Campionatului Balcanik de Taekwondo de la Samokov - Bulgaria

Clubul Sportiv Tae Keon Hârșova a fost reprezentat la cea de a 21-a ediție a Campionatului Balcanik de Taekwondo de la Samokov – Bulgaria de către sportivul Augustin Fricățel, alături de arbitrele Iulia Ion și Andreea Pelivan. Echipa s-a întors acasă cu două medalii.

Sportivul Augustin Fricățel s-a afirmat ca și Campion Balcanic după ce a obținut locul I la proba de poomse individual și locul 2 la proba de freestyle.

„Suntem mândri de tine, de performanțele tale și de faptul că ne reprezinți clubul cu atât de multă mândrie și succes! Felicitări părinților tăi pentru modul cum te susțin precum și întregului lot de sportivi, antrenori, arbitri, care au reprezentat România la acest campionat“, au transmis reprezentanții CS Tae Keon Hârșova.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*