Au loc acțiuni de salubrizare stradală și de întreținere a spațiilor verzi, efectuate de către angajații Polaris, în mai multe cartiere și zone din oraș

Angajații Primăriei și cei ai societății Polaris au făcut curățenie în oraș. FOTO Primăria Constanța

Echipele municipalității și cele ale Polaris au acționat pe străzile Dezrobirii, Soveja, Mihai Viteazu, Cuza Vodă și în zona treptelor de acces de pe strada Marcus Aurelius.

De asemenea, s-au realizat acțiuni de cosit și igienizare pe bulevardul Tomis- sensul giratoriu din dreptul cartierului Palazu Mare și pe stadionul Badea Cârțan. La aceste acțiuni au participat și persoanele asistate social și cei care prestează muncă în folosul comunităţii.

Totodată, angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi au tuns gardul viu, au cosit peluzele și au colectat resturile vegetale din cartierul Poarta 6, Portul Tomis, zona Hotel Palace, treptele de acces de la Direcția Agricolă Constanța și din zona de taluz.

În paralel, angajații au udat cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș.

Concomitent cu acțiunile de întreținere, s-au desfășurat lucrări de amenajare a spațiilor verzi în scuarurile de la Poarta 1, unde a fost așternut pământ vegetal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*