Au început lucrările de frezare pe strada Arcului din cartierul Km 4-5

Lucrări pe strada Arcului. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că perimetrul cuprins între străzile Arcului și complexul comercial este în curs de reabilitare.

Echipele Confort Urban decopertează carosabilul, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00. Lucrările vor continua luni, cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00- 16:00.

După finalizarea lucrărilor de decopertare a carosabilului, se va turna covor asfaltic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*