Lucrările participanților la Concursul Național de Pictură „Lucian Grigorescu” pot fi văzute, de mâine, la Muzeul de Artă Constanța

Muzeul de Artă Constanța

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizează în perioada 4 – 24 mai, prima ediție Concursului Național de Pictură „Lucian Grigorescu”.

Concursul Național de Pictură „Lucian Grigorescu”, vine în întâmpinarea cursanților talentați, fiind o competiție, ce are ca scop motivarea celor pasionați de pictură, artă ce joacă un rol extrem de important în dezvoltarea intelectuală dar și culturală a celor mari dar și a celor mici. Concursul este deschis cursanților Școlilor populare de arte și meserii din țară și Centrelor culturale județene. Tema primei ediții este intitulată: „Peisajul în arta contemporană”.

Deschiderea expoziției va avea loc în data de 4 mai, începând cu ora 12.00 și poate fi vizitată până pe 24 mai. Lucrările vor fi expuse la Muzeul de Artă Constanța, iar câștigătorii premiilor vor fi anunțați în deschiderea vernisajului.

Regulamentul concursului poate fi descărcat din link-ul: https://cctb.ro/wp-content/uploads/2022/02/regulament-concursul-national-de-pictura-lucian-grigorescu.pdf.

Prima ediție a Concursului Național de Pictură „Lucian Grigorescu”, a adunat peste 50 de concurenți înscriși în concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*