Atenționare meteorologică: Cod galben de vreme rea la Constanța

Cod galben de vreme rea la Constanța

Constanța se află sub avertizare meteorologică de tip Cod galben, în intervalul cuprins între 25 iunie, ora 10.00 și 26 iunie, ora 10.00.

Meteorologii prognozează perioade de instabilitate atmosferică accentuată în regiunea Dobrogea, cu fenomene precum descărcări electrice frecvente, averse torențiale, intensificări de vânt de scurtă durată, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor atinge în scurte intervale de timp sau prin acumulare valori de 20 – 25 l/mp, iar izolat, se pot înregistra peste 30 – 40 l/mp.

Duminică, 25 iunie, temperatura maximă va atinge 27 de grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 19-20 grade Celsius.

Luni, 26 iunie, vremea va fi schimbătoare în aspect, cu înnorări temporare pe durata zilei, însoțite de averse pasagere, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, urmate de înseninări. Temperatura maximă estimată pentru ziua de mâine va fi cuprinsă între 26 și 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă se va menține în jurul valorii de 20 de grade Celsius.

Pentru a face față acestei perioade de vreme nefavorabilă, locuitorii din Constanța, agenții economici și asociațiile de proprietari sunt încurajați să raporteze orice problemă în legătură cu vremea la următoarele numere de telefon:

  •     Dispecerat Primăria Municipiului Constanța: 0241/550055
  •     Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală: 0241/484205 și 0341/922
  •     Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență: 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*