Atenție șoferi! Înșelăciune prin metoda “Oglinda spartă”. Preotul Eugen Tănăsescu, victima unui individ pus pe făcut bani

Părintele Eugen Tănăsescu. FOTO Arhiva Personală

Un caz mai puțin obișnuit a avut loc luni seara pe strada Traian din Constanța. Un individ a încercat să înșele un alt șofer prin metoda “Oglinda spartă”. Ghinionul individului a fost că a dat de o persoană care și-a dat seama că are de a face cu o înșelăciune.

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a povestit toată pățania.

“În seara asta am pățit ceva ciudat. La un moment dat o mașină se ia după mine, îmi dă flash-uri disperate, intră în fața mea…trag pe dreapta să văd ce-i. Un tânăr îmi reproșează că i-am distrus oglinda, venind din sens opus Mă dau mirat jos (nu auzisem nimic suspect în circulație, nu țin minte să fi trecut așa aproape de o mașină).Mă uit la oglinda mea…neatinsă,puțin udă de la ceață. Începe circul:

– Domnule,zic, probabil v-a lovit altceva,eu văd că oglinda mea e neatinsă,nici măcar o zgârietură (a lui era într-adevăr distrusă,se mai ținea într-un fir).
– Păi da, începe el agresiv, că a dvs e solidă, nu ca a mea. Ce vrăjeală aveți, vă faceți că nu știți. Lăsați că sun la poliție, văd că nu știti ce faceți pe drum,sunteți cam suspect (beat a vrut să zică, uitându-se insistent în ochii mei).

Atunci m-am înfuriat și i-am zis: Ia sună la poliție.Hai,cheamă imediat politia, să văd ce dovezi ai că te-am lovit… sună el undeva și-mi zice că poliția nu poate să vină că nu-s victime și deci mergem noi la poliție.

– Perfect, zic, hai să mergem.
– Nuuu, zice el brusc, lăsați că mai bine ne înțelegem.
– Să ne înțelegem? După ce m-ai făcut suspect și mi-ai zis ca nu știu ce-i cu mine pe drum? NUUU, zic, mergem la poliție să stabilească adevărul. El, nu,că își cere scuze că mi-a zis așa, că mă știe, etc..

Mi se aprinde un LED (metoda accidentul, new version).
– Cât face oglinda ta? îl întreb.
– 100 lei,zice.
– Bine, zic, vino mâine și ți-i dau,că acum n-am la mine.Dă-mi nr tău de telefon să te sun să-l ai pe al meu, să ne întâlnim.
– NUU, lăsați zice, văd că nu sunteți om de onoare, faceți acum d-astea, mă luați cu povești…și pleacă.
Acu…mă tot uit la oglinda mea neatinsă.

Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai păcălit din asta? Eu (că era să fiu păcălit,neștiindu-mă vinovat) sau el, că are o oglindă distrusă așa…mentalist?!”, a scris părintele Eugen Tănăsescu pe Facebook.

Preotul constănțean a declarat pentru Constanța NEWS că l-a iertat pe “păcătos” pentru că suntem în Postul Mare. Rămâne de văzut dacă polițiștii îl vor ierta și ei. El a făcut totuși un “portret robot” pentru ca alți șoferi să nu-i cadă victimă.

Individul este un “tânăr la vreo 25 ani, brunet, tuns scurt, ochi închiși (căprui să zic), înăltuț și slab, o aluniță pe față. El circulă cu o mașină Dacia, model vechi, albă sau galbenă”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*