Atenție, șoferi: de la 1 octombrie, o nouă porțiune a bulevardului Tomis va căpăta sens unic

De la 1 octombrie, se modifică circulația rutieră pe bulevardul Tomis!

Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic, începând de joi, 1 octombrie, și pe tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia.

Drept urmare, circulația rutieră pe bulevardul Tomis se va desfășura astfel:

  • două benzi cu sens unic către zona centrală;
  • două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens;
  • piste pentru biciclete.

Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare.

Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Si pe sensul de intoarcere ce planuri au domnii de la primarie? Pe unde? Pe Mircea e dezastru!
    Dus spre centru 2 benzi + una autobuz. Pe Mircea intoarcere 2 benzi si alea inguste si cu autobuzul de asemeni pe ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*