Atenţie! Se efectuează tratamente fitosanitare și dezinsecție în Constanţa şi staţiunea Mamaia

Tratamente fitosanitare și dezinsecție. FOTO Primaria Constanţa

Primăria Municipiului Constanța anunță că pe domeniul public al municipiului Constanța se efectuează tratamente fitosanitare și dezinsecție pentru combaterea căpușelor și insectelor ce creează disconfort.

Astfel, săptămâna aceasta, se acționează conform unei planificări în următoarele zone: parcuri, promenade și scuaruri, b-dul 1 Mai (zona Abator), Km 4-5, Km 5, Poarta 6, B-dul Aurel Vlaicu (cartierul Viile Noi), CET, Tomis Nord, Faleză Nord, Peninsulă, b-dul I.C. Brătianu, Icil, stațiunea Mamaia, Casa de Cultură, Trocadero, Dacia, Tomis I, Tomis II, Tomis III și în cimitire. Acțiunile de dezinsecție se desfășoară zilnic după orele 18:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*