Atenție constănțeni! În următoarea perioadă se vor face verificări ale sistemelor de alarmare publică

În următoarea perioadă sunt verificate sistemele de alarmare publică. FOTO Primăria Constanța
În următoarea perioadă sunt verificate sistemele de alarmare publică. FOTO Primăria Constanța

Sistemele de alarmare publică din Constanța vor fi verificate în următoarea perioadă, acțiunea fiind parte din programul anual de mentenanță a mijloacelor de alarmare a populației.

Inspectorii Serviciului Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență din cadrul Primăriei Constanța vor testa, în perioada 23 iunie – 17 iulie, toate cele 54 de dispozitive electrice și electronice de alarmare din oraș pentru constatarea și remedierea eventualelor defecțiuni. În cadrul acestor activități, vor fi emise impulsuri acustice scurte.

Constănțenii sunt rugați să rămână calmi, deoarece este vorba doar despre o verificare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*