Atelierul lui Moș Crăciun la Arhiepiscopia Tomisului

Catedrala Arhiepiscopala Sf. ap. Petru și Pavel
Piesa de teatru va avea loc la situl arheologic de lângă Catedrala Arhiepiscopala Sf. ap. Petru și Pavel

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va fi colindat, luni, 19 decembrie, de la ora 10.30, de către 40 de elevi care-și desfășoară activitățile instructiv-educative în Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Delfinul” din Constanța. Coordonați de către prof. Elena Pap și prof. Carmencita Caiali, elevii vor susține spectacolul „Atelierul lui Moș Crăciun”, ce cuprinde un concert de colinde și un scurt program artistic. La final, IPS Teodosie le va oferi copiilor pachete cu dulciuri și fructe.

Copiii au diferite grade de dizabilități și provin atât din centrele de plasament constănțene, cât și din familii.

Acțiunea este coordonată de către Adina Sofron, referent în cadrul Departamentului Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului, și este sprijinită de către „Carrefour” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*