Astronomia este celebrată la Observatorul Astronomic Constanța. Primele detalii legate de Școala de Vară pentru pasionații de stele și planete

Observatorul Astronomic din Constanța
Observatorul Astronomic din Constanța

Asociatia Club Astronom Experience in colaborare cu CMSN sectia Planetariu, organizeaza in zilele de 29-30 aprilie 2017 in intervalul orar 10-22, in cadrul Centrului Comercial VIVO! din Constanta, o expozitie tematica ce va marca deschiderea oficiala a Asociatiei odata cu celebrarea zilei Astronomiei la Constanta.

“Scopul Asociatiei Club Astronom Experience este de a sustine activitatile pasionatilor de astronomie si astrofotografie, de dezvoltare si promovare a astronomiei si a astrofotografiei. In acest sens, vom organiza cercul de astronomie in perioadele 06 mai-27 mai, respectiv 03 iunie- 24 iunie, urmat de scoala de vara, in perioadele 01 iulie-29 iulie si 05 august- 26 august”, au precizat reprezentantii Clubului.

De asemenea, in cadrul Asociatiei veti gasi personal calificat ce va poate oferi consultanta cu privire la alegerea unui telescop astronomic. Micuții interesați de aceste subiecte (sau părinții lor) pot să discute cu președintele Clubului – Ștefan Costache la telefon 0766 436 310.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Ziua Astronomiei 2017 |

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*