Astăzi este zi de doliu pentru toți angajații KMG International, compania mamă a rafinăriei Petromidia

Explozie la Rafinăria Petromidia. FOTO Adrian Boioglu
Explozie la Rafinăria Petromidia. FOTO Adrian Boioglu

În urma recentelor evenimente petrecute în cadrul rafinăriei Petromidia, în semn de prețuire și respect pentru colegul nostru decedat, toți angajații KMG International vor ţine o zi de doliu în data de 26.08.2016.

Întregul colectiv al companiei și-a manifestat tot suportul pentru colegii implicați în incendiu și vom continua să fim alături de familiile tuturor celor afectaţi în aceste momente grele.

Compania va acorda un ajutor financiar familiilor colegilor răniţi, iar departamentul de resurse umane susţine pregătirile necesare procesiunii de înmormântare.

“Angajaţii din Constanţa şi cei din Bucureşti au manifestat o puternică solidaritate în cadrul  acţiunii de donare de sânge organizată cu sprijinul Centrului de Transfuzii. Dorim să transmitem aprecierea noastră tuturor celor care s-au gândit la noi și ne-au fost alături”, au transmis reprezentanții companiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*